Hvad der sker i Talabecland, bliver i Talabecland.

Næste spilgang:Bedstefar med slag i (del 1).

Reglerne Vaner og uvaner, Overgang mellem Plot Points og Fate Points og Fate points og Fortune points bliver opfundet til denne spilgang. Det er dog kun Vaner og uvaner der kommer i brug af Wilbur Kohle-Brender.

Vores hovedpersoner rejser fra Ostmark til byen Carroburg i det sydlige Middenland. De kommer igennem Talabecland, som bliver spillet i flashback fragmenter, imens vi spiller spilpersonernes første tid i Carroburg.

Der er altså to historielinjer, der bliver krydsklippet imellem denne spilgang (Carrobrug og Rejsen).

§Carroburg: De ankommer til Carroburg.

Otto von Griegs Morbror Sorgrim Gelt er en rar ældre herrer, der er glad for at se Otto. De bor hos ham. Han har kun få tjenestefolk. Butleren og hans kone (kokken) plus et par hushjælp (ungpiger).

§Rejsen: Overleve vinteren i Ostmark.

Det er så småt forår. De er forfrosne. De har boet vinteren over og en del af foråret på en herregård i det sydlige Ostmark ved en Hr. Bartusch Wagner.
Hr. Wagner har lært Otto ydmyhed. Det har været noget med at Otto har skulle rense sine pistoler, imens hans havde fødderne i koldt vand og fik pisk af Conrat Faust. Det har ikke været rart, men lærerigt.

Det er i en samtale mellem Otto og Hr. Wagner, at Otto får ideen om at rejse til Carroburg. Otto har brug for en hær. Hr. Wagner lover at stille med 50 vetaraner, hvis Otto gør det samme. Så kan de drage ud efter Ottos bror Viggo, som er fanget bag fjendenslinjer oppe nord på.

§Carroburg: Endnu en gæst i Sorgrim Gelts hus.

Dr. Udo Schifelmann besøger Gelts hjem.
Han besøger alle byens adelige, han fortæller at han er blevet Duke Leopold von Bildhofen nye medicinske rådgiver.
Der er noget på spil mellem Thomas Reinfelt og Schifelmann, da de genkender hinanden.
Det er ikke kun rart.

§Rejsen: En kro et eller andet sted i Talabecland.

Fuldemandssnak. Karakterscene mellem Thomas Reinfelt og Otto von Grieg.
Otto gør Thomas opmærksom på at han er aldelig. Thomas prøver med logik, men blod slår fornuft.

§Carroburg: The Pitt.

Wilbur Kohle-Brender møder nogle folk fra Bella'en. Han får bank, da han har en uvane med at skule. Det bliver fortalt at Bella'en ikke er glemt spilpersonernes gæld (4 tønder god brændevin).

§Rejsen: Fangevognen.

Thomas, Otto og Wilbur sidder i en fangevogn på vej til Talabheim. Der er sket en fejl, men den er ikke lige til at rette op på. Conrat er udenfor. De er midt inde i skoven. Conrat følger vognen i tre dage, uden mad, og han er lige ved at give op.
Men hvergang han er ved at give op, kommer et nyt minde til ham om hans venskab med de tre andre. Det er små fine personlige fortællinger.

Efter tre dage reder Conrat de andre ved hjælp af fingerfærdighed og tåmodighed.

§Carroburg: Konventet.

Solgrim Gelt fortæller om En Verena Wahrheit Konvent der skal være i Carroburg næste sommer. Gelt har støttet både økonomisk og lovet at to af de udenbyske æresgæster, at de kan bo hos ham.

Natten efter drømmer Otto at han står over solgrims lig midt på markedspladsen, der er pyntet op til fest og glade dage.

At Gelt er en flink mand, gør eksperimentel opfinderen Umberto Saverio brug af og nogle dage efter ankommer han og få lavet værksted i gården.

§Rejsen: Bæstet.

På rejsen kommer Wilbur i kamp med et meget behåret bæst. Det giver ham et sår, som ikke vil hele. En klogkone ser på det.
Måske er noget sket med Wilbur.

§Carroburg: Maske Max.

Thomas og Conrat bliver kontaktet af en person der kalder sig Max Dirks, udenfor The Pitt. Han fortæller dem lidt om Dr. Udo Schifelmann, Balla'en og Hunden. Derudover invitere han dem til et møde under Handrick templet.

Imens opdager Otto at der er endnu en pistolier i byen, nemlig Rolf Shcöter, som han vil besøge.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License