På herreveigen

Forrige spilgang: Duel

Næste spilgang: x

§ Otto von Grieg vågner inde på Hr. Gelts biblioteket.

Han ved ikke hvorfor han vågner herinde og ikke i hans seng. Iblandt nogle bøger på gulvet, finder han også et kort over Carroburg og lokal området.

§ Et brev

Otto får også en brev fra en Martinus Agerus, Militær öekonom.
Du kan læse brevets ordlyd her (jeg vil forsøge at ligge det op i grafik, så du også kan læse den mere ulæselige udgave).

§ Hill in (En landevejs kro)

Vores helte når en kro hen på eftermiddagen. Her finder de ud af at, der er kommet tre Tiliæner forbi. Den ene har dolket af de andre imens de var på kroen og derefter blev de to andre på kroen et par dage. Liget fra den afdøde er der stadigvæk. Halvdelen af fortællingen får de fra kroværten, den anden halvdel fra en ung staldreng ved navn Ulrik.

§ to døde heste og et menneske lig.

Nogle timer inden vores helte når Ussingen (den næste landby på vejen), finder de en dø mand og to døde heste. Han er en af Dilfinoerne. De finder også en sti og bevæger sig først ind i skoven og senere ind i Skaag Hills.

§ Skaag Hills.

Skaag Hills er et øde og goldt bakkelandskab. De går hele natten i disse bakker. De oplever små jordskælv og ser røg i det fjerne.

§ 6 gobliner på bakken.

På vejen møder de 6 gobliner, der står på en bakke. De kommer op af slås med dem og dræber 4. De sidste to stikker af. Da de er færdige med kampen ser de at der er meget gang i den, der hvor røgen kommer fra. Der er midst 100 væsener, der ligesom har fanget ca. 30 andre væsener.
I de 6 gobliners lejer finder de også en manchetknap med en delfin på – hvilket betyder at delfinoerne har været her og også får halvdelen af partiet til at ville vende om. Men Otto fortsætter og viser sig på den måde som den leder han er.

§ Look its a dungeon!

Da vores helte kommer frem til der hvor røgen kom fra. Er både væsenerne og røgen væk. Til gengæld er der en dungeon og vores helte går ind (igen efter lidt diskussion). De kommer ikke langt ind i hulen før der kommer endnu et jordskælv. Denne gang falder der sten ned foran huleindgangen. (Det er måske første gang jeg har kørt en dungeon, så jeg må godt bruge klicher).
I hulen har der boet greenskins og der er forskellige rum, som vores helte undersøger for hemmeligheder. Der er et simpelt gang system der forbinder de forskellige rum.

§ Rum 1

Er et rum med nogle ødelagte burer. I en ende der nogle huller og der lugter af lort.

§ Rum 2

Der er en dør, der er brudt ned. Pænt med border og stole. En seng og et tomt bur. En boghylde er revet på jorden, hvor der ligger tre bøger. En der er skrevet i et sprog som selv ikke Thomas Reinfelt forstår og to bøger med Detlef Siercks tidlige dramaer: Halløj på Reiken & dobbelværket Sommer i Wissenland & Pigen og Stor købmanden.
Der er lysestager på vægerne og da Conrat Faust rykker i en af dem, åbner en hemmelige dør.

§ Rum 3

Her gemmer sig en Orc med knudret langt hår, en stor farlig black orc, en bundet kvinde og ham den sidste Delfino.

Vores helte kæmper imod de to orcer og der bliver ekstra farligt, da orcen med det mærkelige hår viser sig at kunne magi. Imens vores helte slås, så flygter Delfinofyren ud af et lille hul i vægen, der fører ind i en krybegang. Conrat følger efter. Imens de andre finder en masse værdier inde i det hemmelige rum. Alt er der 42 gc, 721 ss, 573 p. 108 forskellige juveler. Ydermere finder Thomas 8 warpstones, som han tager i lommen på trods af advarelser fra pigen, som hedder Nellie Berthuld.

Inde i krybegangen forfølger Conrat Delfinofyren, indtil Delfinoen går i en fælde og rammes af en pil i halsen.

Vores helte forsætter af krybegangen sammen og sammen med Nellie, der åbenbart har været fanget hos orcerne i ret lang tid, hvor de har brugt hende som en slags oversætter.

§ En dejligt stort celle med orcer.

Conrat vælder ind i en fangecelle. Han ved det er en celle, da de tidligere tilfangetaget orcer er ved at blive losset ind i rummet. Conrat skynder sig tilbage af samme vej som han kom – og heldigvis når orcerne, der er ret disorienteret (de er ikke vant til selv at være fangerne) og de kommer fra et lyst område, ikke at opdage ham.

§ Rum 4 og 5

Er to sammenhængende rum. I det ene boede goblinerne i og der ligger 4 døde Gobliner. De lavede alt der. Spiste, sov, kneppende og sloges.

I det andet boede orcerne i, der ligger 14 døde orcer. De lavede alt der. Spiste, sov, kneppende og sloges. Det er større end goblinernes plus lidt møbler (et par gl. senge og et lang bord).
Ydermere er der en hemmelig dør, der gemmer en gang indtil en anden fangecelle.

§ Nummer to fangecelle

Her er der 22 menneskefanger, en dværg og en hobbit i stedet for orcer.

De er:

Fritz Jaeger, Hunter (fra Ussingen)
Gustav Burgman, Soldier (fra Castle Grauenburg),
Karl Messenger, Messenger (fra Weissbruck),
Zek Blue, Marine (Vor Carroburg)
Ted Blue, Marine (Vor Carroburg),
Will Nacht, Smuggler (Vor Carroburg),
Thomas Toll, Toll Keeper (fra vej mellem Carroburg og Ussingen),
Kasper Keller Gruber, Burgher (Weissbruck),
Kaptajn Silvian Corellis, Tiliansk Mercenary
Grubart Stub Dwarf Initiate for Grungni
Jan Helmgart, Messenger (fra Castle Grauenburg),
Fillibo Fello Tiliansk Roadwarden,
Fedor Rudakov Kislev Apprecentice Wizard,
Vie Latour Bretonnia Apprecentice Wizard
Aborre Phisch Zealot for Sigmar (Vor Carroburg),
Kenny Kop Halfling Agitator,
Oscar Pigue Estanlian Diestro,
Lugi Dilfino Tiliansk Outlaw,
Finn Sven Norska Boatman,
Gutfrid Kampf, Protagonist (Vor Carroburg)
Xavier Vazques Estanlian Bounty Hunter
Julianna de Boer, Bretonnia Nobel,
Sten Stammedorbror Norska Vagabond
Klaus Midden, Miner (Vor Carroburg)
Rafal Jankowskji Kislev Servant

§ Med lidt hjælp fra mine (nye) venner

Ved at bruge fangernes arbejdskraft får vores helte flyttet stenende fra indgangen. Fordi fangerne snakker forskellige sprog, så går det lidt langsomt. Men så gør Nellie Berthuld et eller andet (magisk).

Det synes hverken Wilbur Kohle-Brender eller Conrat sig om. De mener hun er en heks og skal brændes. Men med et glemmer Wilbur, Conrat og Otto alt om hende – Thomas står bag, men det ved de tre andre. Thomas har fundet sin hemmelighed - Nellie Berthuld. Det er også i denne scene at Nellie får overbevidst Thomas om at grave de 8 warpstons ned.

§ På hjemvej

Går indtil flere af fangerne med til, at være en del af Ottos hær. Hvad de skal lave indtil vores helte har fundet krigsbanneret og samlet penge nok til at betale dem, ved vi ikke.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License