Max Dirks

Præsenteres første gang 1. Spilgang i 2. del
Lokaltion Carroburg.
Rolle Ranald præst, hjælper og offer

Fakta

Alder: 27-32 år
Højte: 167 cm
Vægt: 63is kg.
Hårfarve: Blondt
Øjne: Brune

Det første indtryk:

§Carroburg: Maske Max.

Thomas og Conrat bliver kontaktet af en person der kalder sig Max Dirks, udenfor The Pitt. Han fortæller dem lidt om Dr. Udo Schifelmann, Balla'en og Hunden. Derudover invitere han dem til et møde under Handrick templet.

Fra spilgangen Hvad der sker i Talabecland, bliver i Talabecland

Senere erfaringer:

§ Masker til døren.

Thomas modtager to pakker. Der er læder(katte?)masker i pakkerne. Den ene, som er til Conrat, er malet flot rød. Den anden, Thomas', er kedelig grå. Det er nok meningen at de skal have dem på til det møde, de skal til om aftenen. Nede ved Handrick templet sammen med Max Dirks.

Fra spilgangen Bedstefar med slag i (del 1)

§ Ranaldgudtjenste.

For det er det, mødet som Conrat og Thomas er inviteret til, er.
Det er nu ellers meget hyggeligt.
De hører en fin lille historie.
Conrat møder en halvling, som han også så på markedspladsen tidligere på dagen. Og får snakket lidt jobs med Max Dirks.
Thomas får en nærmagisk oplevelse, da en fremmet visker til ham.

Fra spilgangen Bedstefar med slag i (del 1)

§ Indbrud

Sammen med hobbittyven Pelle bryder Conrat Faust ind hos Umberto Saverio. Nærmere bestemt hans værksted. Thomas er med på en kigger, da han følger efter Conrat imens han er usynlig.

Indbruddet er aftalt sådan, at Conrat bare skal åbne porten for Pette, så han kan komme ind. Det får Conrat 25 gc for, og derudover vil Max Dirks, der er bagmand, sætte Conrat i forbindelse med nogle der vil betale godt for gruppens heste, da de har brug for nogle penge.

Der bliver hugget to juveler, der er i en æske i en æske. Plus et tandhjul, der er i et hemmeligt rum i æsken i æsken. Conrat hugger den ene juvel til sig selv, uden Pette ser det.

Endvidere finder Thomas ud af at Umberto ikke arbejder på en trykkemaskine, som hans ellers påstår, men der er tegninger til at lave en form for luft(ballon)fartøj.

Conrat ender med at gemme juvelen på dasset.

Fra spilgangen Bedstefar med slag i (del 2)

§ Niende skridt: Perlen

Rasmus vælger at Conrat skal havde en ulykkelig scene.

Conrat opsøger Max Dirks for at få sin andel af byttet fra indbruddet hos Umberto Saverio. Da han kommer hen til Templet møder han en Handrickpræst, der fortæller at han er Max Dirks ”bror”. Det viser sig dog at han blot er vokset op sammen med Max på et børnehjem. Præsten viser Conrat hen til Morr templet og viser Conrat Max’ lig. Ydermere lover han en dusør, hvis Conrat hævner Max.
Det lover Conrat.

Præsten fortæller også at Max skulle møde nogle nede i kloakken, da Max ikke kom op, gik præsten ned efter ham og fandt ham død.

Fra spilgangen Duel!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License