Ottos Del Af Duellen

Del af duelsystemet.
Læs også de andres del af duellen.

De tre andre spillerne fik tilsendt et skema om hvad der ville ske med Otto, alt efter hvor mange pointe han får.

Otto kan få mellem 0 og 9 point:

0. Otto rammes i brystet. Massivt blodtab. Selvom han ikke er til at rede, har Asger tid til at udspille en dødsscene.

1. Otto rammes i maven. Han kommer ikke med på det næste eventyr (Asger spiller en biperson). Da Otto kommer til sig selv er han blevet lam fra livet og ned.

2. A) Otto rammes en arm og den skal amputeres. Han kommer ikke med på det næste eventyr (Asger spiller en biperson) eller

B) Otto rammes i hovedet og mindste et øje (minus 20 på BS og på at se ting).
Der er 50 % chance for om det bliver A eller B.

3. Otto rammes i benet, så han bliver sengeliggende det næste eventyr. Han bliver halt (minus 1 i M og minus 20 på ben-relateret Ag).

4. Otto rammes i maven. Det ser slemt ud et stykke tid – han kommer ikke med på næste eventyr, men kommer sig næsten helt. Der er dog 15 % risiko for at han får men og mister 1 i T.

5. Otto får skudt et øret af (minus 20 på at høre ting).

6. Otto får skudt ringfingeren af (der er 45% risiko for at fingeren sad på hans primære hånd). Efter tabet har Otto minus 1d10/2 *10% på at lave ting med hånden, minusset falder med 5% per dag. Exp.: hvis Asger står 8, så får han minus 40%, dagen efter har han 35% i minus og der går 8 dage før han kan bruge hånden uden minusser igen.

7. Otto strejfes i ansigtet. Får et stort ar. Plus 10 på at skramme folk, minus 10 på at scorer damer.

8. Otto strejfes i ansigtet. Får et ar. Det ser mandigt ud. Plus 5 på Fel.

9. Sverre rammer Otto i brystet, men kuglen paller af. Sigmar eller en anden valgfri gud holder hånden over Otto. Han får et Fate pointe – såfremt Asger er med på at spille Otto lidt mere religiøs.

Asgers opgave:

Fordi Otto ikke fik så mange scener, var Ottos spiller en slags hjælpe gm, der spillede bipersoner. Derfor kendte han også mere om de andre scener end de selv gjorde. Ligesom Ottos spiller ikke kendte det ovenstående skema.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License