Persongalleri

Antagonister og bi-personer:

Jakob Walczak aka. Jim Hensbury aka. The Chicago Sadist
Williams bror Jakob Walczak blev som ung indlagt på et psykriatrisk hospital efter han vendte hjem fra Vietnam i 1973. I Vietnam var han en del af Tiger Force – en 101st Airborne Recon Platoon – og modtog distinguished service cross. Nogle måneder efter sin indlæggelse brændte hospitalet ned til grunden, og Jakob blev erklæret død, da man fandt et forkullet lig i spændetrøje i hans celle. Men Jakob overlevede, og tog identiteten af den vagt han dræbte, og skiftede senere navn til Jim Hensbury. Seriemorder undsluppet fra dødsgangen på Menard Correctional Center (maximum security prison).
Jakob er officielt diagnosticeret med psykopati og skizofreni og posttraumatiskstress-syndrom. Han er en kold seriemorder, der først blev dømt for mordet på seks personer samt en politimand, og senere for at strangulere en af hans medfanger. Hans advokat var ikke i stand til at få ham erklæret sindssyg, bl.a. fordi en del af hans militærpapirer er klassificeret som ”top hemmelige”.
I virkeligheden er Jakob besat af en ånd/dæmon. Et overnaturligt væsen, som hjælper ham af og til, men som altid kræver en pris – sjælen fra et menneske.
Hærens ”psykologer” har været meget interesserede i ham. Og hvis de finder ud af at han er i live, og at han er forsvundet sporløst fra det ellers flugtsikre fængsel, bliver de endnu mere interesserede.

Navn: Jim Hensbury Virtue: Fortitude
Alder: 51 Vice: Wrath
Intelligence: 2 Strength: 4 Presence: 3
Wits: 4 Dexterity: 3 Manipulation: 3
Resolve: 4 Stamina: 5 Composure: 4
Skills: Academics 1, Computer 1, Crafts 3, Investigation 1, Medicine 2, Occult 3, Science 1, Athletics 3, Brawl 4 (Strangling), Drive 2, Firearms 4 (Assault Rifle), Larceny 3, Stealth (Moving in Woods) 4, Survival (jungle) 3, Weaponry 3 (knife), Animal Ken 2, Intimidation (torture) 3, Streetwise 2, Subterfuge 3, Expression 1
Health: 10 Speed: 12 Defense:3/ 4 Initiative: 6 Willpower: 8 Morality 2
Merits: Danger Sense (+2 vs. Ambush), Language (Vietnamese), Boxing (Body blow & Duck and weave), Iron Stamina 2,
Knife: 7+1 dice
Brawl: 8 dice
Supernatural Powers:

Shadow Step:
Jim can, by expending a willpower point, and succeeding on a resolve + stealth roll step from one shadow to another shadow. The range is equal to 50 years pr. success.

Mesmerize: By expending a willpower point and succeding an int + expression roll vs. the subjects resolve, Jim can give verbal commands to a person.

Shadow vomit: Jim can by spending a willpower point vomit forth a tendril of shadow which will coil around an opponents neck, fill his ears, nose and mouth with shadow, rendering the opponent unable to hear or speak, and causing lethal damage equal to his roll of Brawl+Strength vs. the opponents resolve.

Aristo Cirino Hernandez
En ung latino mand, der går i posede bykamps kamuflagebukser, kraftig vindjakke, sneakers, og en blå skæv baseball kasket over et hvidt tørklæde. Han har en tatovering af en grædende Jomfru Maria på brystet og et kors med pigtråd og en kniv på højre arm. Om halsen bærer han en guldkæde med et kors, og i hans højre øre har han 3 sølvøreringe. Aristo har en her kommer jeg attitude, og han tager ikke noget pis fra nogen, især hvis han er på hjemmebane. Han er ret frygtet i sit kvarter, og han kender alle.

Navn: Aristo Hernandez Virtue: Fortitude
Alder: 22 Vice: Wrath
Intelligence: 2 Strength: 3 Presence: 3
Wits: 2 Dexterity: 2 Manipulation: 3
Resolve: 2 Stamina: 3 Composure: 2
Skills: Athletics 2, Brawl 2, Drive 2, Firearms (pistol) 1, Larceny 2, Stealth 1, Streetwise 3, Weaponry 2, Subterfuge (concealing drug deals) 2, Intimidation 2,
Health: 8 Speed: 11 (13) Defense: 2 Initiative: 4 Willpower: 4
Merits: Fleet of foot 2, Allies 2 (gang members), Status 2 (gangster), Contacts 1
Equipment: 1200$ i kontanter, Glock 17, lille kniv skjult I bæltespændet

Emma Walczak, født 17. juni 1984
Emma er (var) en meget attraktiv slank pige på 18 år. Hun er velproportioneret, har langt sort hår, høje kindben og store brune øjne. En rigtig flot ung kvinde faktisk. Som type var hun meget feminin og udadvendt efter hun begyndte at falde til i Chicago. Hun kunne sagtens være led sammen med veninderne, og hun var lidt af en rebelsk ledertype. Det er dog langt fra det indtryk som William havde af sin datter. Samtidigt var hun dygtig i skolen, passede nogenlunde sine ting, fik høje karakterer og var altid pæn i tøjet, og vellidt af de fleste af kammeraterne.

John Walczak
John er født 17. juni 1939. Hans mor dør i barselssengen, og Jarek gav ham altid skylden, for hans kones død. Jarek arvede også sin fars udbredte brug af korporlig afstraffelse, og John var langt det hyppigste mål for hans vrede. Ergo var deres forhold langt fra muntert, og John brugte meget tid sammen med babysittere o.l. og kom på kostskole allerede som 13-årig. Da han blev 17 startede han på Chicago University og gik senere på Princeton Law School. Han var god i skolen, og lidt af et dydsmønster, dog med et brændende had til sin far, hvilket betød, at han kunne få voldsomme vredesudbrud da han var dreng/ung. Da han bliver færdiguddannet er han totalt fremmedgjort fra sin far, og han kender ikke sine halv-brødre ret godt. Han er dog ret ambitiøs, og spørg Jarek om han må låne penge til at starte hans eget advokatfirma. Det nægter Jarek ham dog, og John sværger, at han aldrig vil se ham mere, og han håber hans firma rådner op, osv. Siden den dag ser John ikke Jarek. Han bliver skrevet ud af testamentet, og han dukker ikke op til Jareks begravelse. Han starter en advokat praksis et par år efter skænderiet, og har siden Jareks død arbejdet som advokat i Chicago, hvor han primært har lavet selskabsretlige opgaver o.l.
Da William dør ser han endeligt sit snit til at få fingrene i, hvad han betragter som sin retmæssige arv, men han finder ud af, at William har testamenteret det hele til sin syge kone, sin forsvundne datter, samt fem personer, med en meget fjern relation til familien. Det beslutter han skal være løgn, og han vil gå rettens vej for at forhindre dem i at få fat i arven. Han hyrer bl.a. en privatdetektiv til at skaffe snavs på spillerne. John er gift med Marie, og de har to voksne børn, der begge bor på østkysten.

Beskrivelse:
John er en fysisk og mentalt frisk mand på 63 år. Han er relativt spinkel, har velklippet og friseret kort gråt hår. Han bærer guldindfattede briller, og går typisk i et blåt eller gråsort jakkesæt. Han kører normalt i en ældre metalgrå Mercedes, og ryger små tynde cerutter.

Navn: John Walczak Virtue: Prudence
Alder: 63 Vice: Envy
Intelligence: 2 Strength: 1 Presence: 2
Wits: 3 Dexterity: 2 Manipulation: 3
Resolve: 3 Stamina: 1 Composure: 3
Skills: Academics (Law) 3, Investigation 2, Politics 2, Science 1, Empathy 2 (lies), Intimidation 2, Persuasion 3 (closing statements), Socialize 2, Subterfuge (lying) 3
Health: 6 Speed: 8 Defense: 2 Initiative: 5 Willpower: 6
Merits: Allies 2 (City Hall), Resources 4, Contacts 1 (police), Status 1 (Lawyer)

Bert Depalma, P.I.
Bert er en mand midt i 50’erne med mørkt tyndt hår, kraftigt grånende overskæg og en vigende hårgrænse. Han er tidligere betjent i Chicago PD, men gik på pension for fire år siden. Nu arbejder han som privatdetektiv, og har typisk skilsmissesager, opsporer elskerinder eller folk der skylder penge væk. Han går oftest i et lidt slidt brunt eller gråt jakkesæt. Han har lidt mave, men er gammel bryder, og bredskuldret, ret stærk, og er i relativt god fysisk form. Han ryger ca. 20 Camel om dagen, og kører i en Oldsmobile fra 1995, hvori der ligger en del gamle McDonalds poser. Han er fraskilt, og har to halvvoksne børn med sin ekskone, der nu er flyttet tilbage til Greenbay, hvor hun kommer fra.
Bert har et godt renomme hos politiet, han er vellidt, men efter hans kone skred, er han også blevet mere bister og indelukket. Han bruger rigtigt meget tid på sit arbejde, han er grundig, og relativt billig, hvilket er årsagen til at John Walczak hyrede ham.
Bert arbejde fra sit hjem, en lejlighed på den øvre del af Southside, som han købte efter ham og hans kone blev separeret.
Han vil arbejde diskret, og forsøge ikke at lade spillerne bemærke, at han undersøger deres fortid, og hvad de laver ude ved huset. Han tager kontakt til det lokale politi, hvilket gør dem ekstra mistænksomme overfor spillerne.
Han optræder afslappet og høflig, og der skal en del til at slå ham ud af fatningen. Han er også insisterende og giver ikke op så nemt, især hvis han fornemmer at folk har noget at skjule. Da denne sag er anderledes end dem han plejer er han ret ihærdig – han bliver også betalt godt.

Navn: Bert Depalma Virtue: Justice
Alder: 54 Vice: Sloth
Intelligence: 2 Strength: 3 Presence: 2
Wits: 3 Dexterity: 2 Manipulation: 2
Resolve: 3 Stamina: 3 Composure: 3
Skills: Investigation 3, Firearms 2, Larceny 2, Brawl (grappling) 3, Subterfuge 2, Intimidate 2, Academics (law) 1, Science 1, Craft 2, Stealth 2, Medicine 1, Drive 2, Streetwise 2, Empathy 1, Persuasion 2,
Health: 8 Speed: 10 Defense: 2 Initiative: 5 Willpower: 6
Merits: Allies (police) 2, Contacts (police, underworld), status 2 (PI)
Equipment: Colt .45 automatic, lommelygte, dirkesæt, kamera, lighter

De Afdøde:
William Walczak, født 28. september 1949.
William var en ret høj og slank mand med mørkt hår og et tæt veltrimmet skæg, der så småt var ved at gråne lige som hans tindinger. Hans venstre hånd er kroget sammen, og hænger lidt, da armen er delvist lam. Han gik normalt i ret dyre jakkesæt. Han havde milde øjne og var generelt vellidt af alle, om end han ikke blev betragtet som nogen erhvervshaj lige som sin far. Faktisk var mange ikke specielt imponerede over hans evner.
Jarek Walczak, født 6. marts 1913
Jarek var fra han var helt ung en flot ung mand med stor personlig udstråling, blankt mørkt hår og intense øjne. Han var velbygget, omkring 185 cm. høj med brede skuldre og kultiverede op gennem årene et kraftigt mørkt overskæg, som naturligvis grånede, da han blev ældre. Som ung var han meget atletisk og stærk, men da han blev ældre blev han kraftig og firkantet som en stor bjørn, og han var kendt for sin dybe latter.
I erhvervskredse var han kendt som en dreven forhandler og nådesløs forretningsmand, der aldrig lavede et fejltrin og var heldig på de rigtige tidspunkter.
Senere blev han kendt for at være en mand der levede godt, og han fyldte mere ud, men blev aldrig rigtig tyk som sin far. Inden han døde virkede det dog på de få der kendte ham, som om han var bange og nervøs.

Pete(r) Mencken, journalist
Den unge Peter Mencken er en relativt nyuddannet journalist på lokalavisen (the Elmwood Chronicle) i Elmwood Park. Han er 25 år og er flyttet til området fra en anden mindre by længere inde i Wisconsin, i håbet om at finde en god historie, så han kan få et job på en af de større aviser i Milwaukee eller Chicago. Han er en lidt ranglet fyr, med mellemblond kort hår, jeans, en mørk vindtæt jakke og et par støvler, der kan klare det våde vejr. Han kører rundt i en gammel GMC firehjulstrækker, hvori der ligger adskillige kuglepenne, notesblokke, sammenkrøllet papir o.l.
Peter arbejder åbenlyst. Da han finder ud af, at spillerne har arvet huset, opsøger han dem på stedet, tager billeder, og stiller en masse spørgsmål. Generelt er han mere nysgerrig og irriterende end han er farlig. Han kan dog være en god kilde til oplysninger, hvis spillerne forstår at udnytte forholdet. Han er til at forhandle med, og kan være behjælpsom, hvis de er hjælpsomme overfor ham. Pete er stor SF fan, og der ligger billige SF romaner i bilen, og han har normalt også en på sig.

Navn: Pete Mencken Virtue: Hope
Alder: 24 Vice: Pride
Intelligence: 3 Strength:2 Presence: 2
Wits: 3 Dexterity: 2 Manipulation: 2
Resolve: 2 Stamina: 2 Composure: 2
Skills: Academics 2, Investigation 2, Computer 2, Science 1, Athletics 1, Stealth 1, Empathy 2, Expression (newspaper articles) 3, Persuasion 2, Subterfuge 2
Health: 7 Speed: 9 Defense: 2 Initiative: 4 Willpower: 4
Merits: Resources 1, Contacts 3 (journalists, police, ), Status 1 (journalist),

Elizabeth Walczak, født 19. maj 1951
Elizabeth var engang en pæn slank kvinde med langt glansfuldt brunt hår og mørke øjne. I dag er hun en mager kvinde med et vildt og søgende blik ofte fyldt med tåre der katatonisk sidder og vugger for sig selv i sin celle eller ligger skrigende fastspændt til sin seng. Hun er indlagt på Penmore Psychiatric Institute i Chicago – et privat psykiatrisk hospital i den nordlige del af Chicago. Hendes eller så smukke hår er slidt og lidt forrevet, og der er grå stænk i. Hun er klædt i kedelige grå gevandter, og hendes hud har gamle kratsår.
Elizabeths supervisor er Dr. Karen Kirch, der kan fortælle, at hun lider af akut skizofreni – det giver sig til udtryk ved tvangstanker og forfølgelsesvanvid. Hun er overbevist om, at hendes forsvundne søn er i live, og at han forsøger at kontakte hende. Andre gange er hun overbevist om, at han er kommet for at slå hende ihjel. Elizabeth er ofte bedøvet eller fastspændt, da hun ellers er til fare for sig selv.

Radomir Timotei Jurimov aka. Iron Hands
Radomir er en ægte gangsterboss. Han bor i en femetagers murstensbygning på Chicagos West Side. Hele den øverste etage er hans, og der er god plads til både ham, hans kone, deres to små børn og de 5-6 håndlangere med våben der passer på ham dag og nat. Han har gode kontakter, også hos politiet, og han er i top 10 blandt byens narkobagmænd. Han står bag salg af speed, kokain og ecstacy, og har også fingrene dybt nede i prostitution, pengeudlån og illegalt hazardspil samt hunde og boksekampe. Han er dog også lettere paranoid, så han er ikke typen der ofte hænger ud på offentlige steder, men han kommer ofte på baren og stripklubben Velvet Lips, som han selv ejer via en af sine håndlangere.
Der går masser af historier om Radomir på gaden. Hvordan han knuste sin bedste vens kranie med en baseball kølle efter han fandt ud af, at han havde været i seng med hans søster. Hvordan en D.A. der var blevet lidt for nysgerrig endte på bunden af Lake Michigan med et par betonsko. Hvordan han fem gange har overlevet drabsforsøg af rivaliserende polske, sorte og hispanic bander. Da han var helt ung var han kendt for at være en dygtig og brutal bokser i illegale kampe. Han er kendt for at have et voldsomt temperament. Han er brutal og kan ryge i flint over de mindste ting.
Radomir er en høj og meget kraftigt bygget bredskuldret mand, på nok 110 kg., med mørkt hår, høje kindben og et kødfuldt ansigt. Han har haft brækket næsen mindst tre fire gange, og han har ar på øjenbrynene. Han går i jakkesæt, dog normalt uden slips, og han har ofte solbriller på. Hans tindinger er ved at være lidt høje, men det er der ingen der siger til ham.
Da han med god grund er lettere paranoid har han altid følgeskab af Ivan Hagurov, en tidligere Spetznaz soldat under Sovjettiden, og nu lejesoldat.

Radomir Virtue: Fortitude
Alder: 38 Vice: Wrath
Intelligence: 3 Strength: 4 Presence: 3
Wits: 3 Dexterity: 2 Manipulation: 3
Resolve: 4 Stamina: 3 Composure: 1
Skills: Brawl (boxing) 3, Athletics 2, Weaponry 2, Firearms 2, Drive 1, Streetwise 4, Intimidation (Veiled threats) 3, Subterfuge (cheating in games) 3, Crafts 2, Larceny 2, Stealth 1, Socialize 1,
Health: 8 Speed: 16 Defense: 3 Initiative: 5 Willpower: 5
Merits: Fast Reflexes 1, Resources 4, Allies (mob) 3, Contacts (police, street, real estate), Fighting Style; Boxing 3 (Body Blow, Duck & Weave, Combination Blows),
Equipment: kevlar vest (1/2), hvy revolver (Dam 3).

Ivan Hagurov
Ivan er en senet mand på omkring 185 cm. Han går i støvler og har normalt en kraftig jakke på, der nemt skjuler hans pistol. Ivan er kronraget, har klare blå øjne og har en Spetznaz tatovering på sin højre skulder.
Alder: 34 Virtue: Faith Vice: Greed
Intelligence: 2 Strength: 3 Presence: 2
Wits: 3 Dexterity: 3 Manipulation: 2
Resolve: 3 Stamina: 4 Composure: 3
Skills: Atheltics 3, Weaponry (knife) 3, Firearms (Assault Rifle) 3, Stealth 2, Drive 2, Streetwise (Arms dealing) 2, Intimidate 3
Health: 9 Speed: Defense: 3 Initiative: Willpower: 6
Merits: Iron Stamina 1, Quick Draw (firearms)
Attack: Hvy. Pistol (Colt M1911A1) 9
Equipment: Kevlar Vest

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License