Richard Von Grieg

Præsenteres første gang Spilgangen Bedstefar med slag i (del 2)
Lokaltion Carroburg.
Rolle Fulderik, ExNobel, hjælper og tyv.

Fakta

Alder: 40+ år
Højte: 176 cm
Vægt: 67 kg.
Hårfarve: Beskidt og Brunt
Øjne: Brune

Ellers ligner han lidt en slidt udgave af Otto von Grieg

Det første indtryk:

§ Otto opsøger Hr. Griegsmann

Her finder Otto en ven af von Grieg familien. Noget med en uddannelse som Ottos Farfar har betalt for. På den måde er Solgrim Griegsmann og hans familie blevet jurister, der rådgiver adelen i det sydlige Middelland. En rådgivning der er gratis for medlemmer af von Grieg’erne.

Otto får rådgivning om økseskatten og reglerne for at samle en hær. Otto skal jo samle en hær på 50 mand og et sådan antal mænd må man kun samle, såfremt man har et krigsbanner. Hvis man har et krigsbanner, må man så også til gengæld samle 12 dusin (altså 144 mænd).

Von Grieg’erne har åbenbart tre bannerere. Den ene har Otto von Griegs far og skal bruges såfremt, at hjemborgen skal forsvares. Den anden har Viggo von Grieg. Det sidste, den hvide rose, har Ottos farbroder Richard von Grieg.

Richard von Grieg, er åbenbart et slags sort får i familien og derfor har familien afskrevet ham. Det har de gjort ved at give ham en forskud på hans arv og digtet en historie om, at skulle være afkommet på en videnskabelig rejse til Middel Mountains. Der er en en bjergtinde blevet opkaldt efter ham, Von Grieg tinden.

Ellers hygger Otto sig ved Hr. Griegsmann, der både byder på vådt og tørt og tobak.

Senere finder Otto, dog ud af at Hr. Griegsmann ikke vil låne ham penge.
”Det er ikke en del af aftalen” siger den gamle mand.

Fra spilgangen Bedstefar med slag i (del 2)

Senere erfaringer:

§ Wilbur har igen været i skoven og møder Richard von Grieg.

Efter Wilbur har mistet sin økse har han fået en mindre identitetskrise. Han drikker sig fuld og tænker på hans gamle hobbitven, Jens. Overnatter ude i skoven hos kulbrænderne. På vej hjem om morgenen, møder han en fulderik der ligner Otto ret meget. Bare i en ældre og mere slidt udgave.
Hov, det er Richard. Ham tager Wilbur med hjem. Ved hjælpe af Bipersonsrollespil og Plot Pointsreglen, hører vi om hvordan Richard har givet sit banner væk til Cordelia Faust, som var hans hjerte kært.

Richard forlader huset i løbet af dagen sammen med en sølv lysestage.

Fra spilgangen Bedstefar med slag i (del 2)

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License